top of page

Laat je begeleiden door een RAI-coach: vraag nu je subsidie aan!


Wil jij RAI uitproberen of beter neerzetten in jouw organisatie? Mis je de implementatiekracht of het geld hiervoor? Er is een oplossing! Wij helpen jou om RAI beter, sneller en duurzaam te implementeren of op te schalen door de inzet van een implementatie- of opschalingscoach.


Het is mogelijk om hier nu een subsidie voor aan te vragen. De coach adviseert over en begeleidt bij de implementatie en/of opschaling die nodig is om een innovatie verder te brengen in de zorg.


Bij deze oproep staat passende zorg centraal. Om de hoge kwaliteit van ons zorgsysteem ook op de lange termijn te borgen, is het nodig de zorg slimmer te organiseren. Passende zorg is zorg die gaat om gezondheid in plaats van ziekte, die de juiste zorg op de juiste plek is, die waarde gedreven is (doelmatig) en die samen met en rondom de patiënt tot stand komt (samen beslissen). Dit zijn de vier principes van passende zorg. RAI past volledig in deze principes.


Kan deze regeling jouw organisatie verder helpen? Dien dan nu een aanvraag in!

Wat kun je verwachten van de implementatie- en opschalingscoaching?

  • Het doel van de regeling is om een bijdrage te leveren aan het beter, sneller en duurzaam implementeren en opschalen van goede zorginnovaties zoals RAI.

  • Door samen te werken met een implementatie- of opschalingscoach kunnen zorgorganisaties en ontwikkelaars van een zorginnovatie (in samenwerking met een zorgorganisatie) een stap zetten in het implementatie- of opschalingsproces.

  • Het implementatie- en/of opschalingsvraagstuk draagt bij aan minstens een van de vier principes van passende zorg.

De regeling is nu geopend voor aanvragen. Je aanvraag kun je indienen tot uiterlijk maandag 19 september om 14.00 uur via onderstaande link. Je wordt dan verwezen naar de website van ZonMw. Aanvragen worden behandeld op volgorde van de datum van indienen volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Mocht het budget voor de uiterste deadline bereikt zijn, dan sluit de oproep voortijdig.Meer weten? Contacteer ons!
54 weergaven

留言


Uitgelichte berichten
bottom of page