top of page

Pyxicare webinars


Nog niet bekend met interRAI? Of al trouwe Pyxicare gebruiker? Onze webinars bieden voor elk wat wils: van een eerste introductie tot de laatste software-updates.

Intramurale zorg

Webinar: Multidisciplinair samenwerken en correct indiceren met interRAI Met een getuigenis door Alvin Tuinenburg, specialist ouderengeneeskunde bij Omring over multidisciplinair samenwerken. Hoe schaal je de zorgbehoefte correcter in met interRAI? Prof. dr. Hein Van Hout (Amsterdam UMC) belicht de ZZP-herindicatie en indicatieve uren zorg.


Het RAI-zorgplan bij Zorgstichting 't Heem Pyxicare is gekoppeld met het Ons-cliëntdossier van Nedap, zodat het RAI-zorgplan meteen in de praktijk wordt toegepast. Zorgstichting 't Heem (Udenhout) nam als eerste de koppeling in gebruik. In dit webinar leer je hoe 't Heem met RAI omgaat en hoe ze, met ondersteuning van Infozorg, RAI in het cliëntdossier integreert.


RAI bij Omring: zorgkwaliteit in praktijk Als RAI-believers van het eerste uur nam Omring onlangs de koppeling tussen Pyxicare en Nedap/ONS in gebruik in hun 25 locaties. Een succes, ondersteund door Nedap-implementatiepartner Quattri.

Thuiszorg

Kennismaking met interRAI

Pyxicare software


176 weergaven

Comments


Uitgelichte berichten
bottom of page