Pyxicare webinarsAl bekend met interRAI? Trouwe Pyxicare gebruiker? Of is dit voor jou helemaal nieuw? Onze webinars bieden voor elk wat wils: van een eerste introductie tot de laatste software-updates.


Webinar: Multidisciplinair samenwerken en correct indiceren met interRAI

In dit webinar focussen we op de intramurale zorg. Met een getuigenis door Alvin Tuinenburg, specialist ouderengeneeskunde bij Omring over multidisciplinair samenwerken. Hoe schaal je de zorgbehoefte correcter in met interRAI? Prof. dr. Hein Van Hout (Amsterdam UMC) belicht de ZZP-herindicatie en indicatieve uren zorg.


Webinar: thuiszorg indicering met RAI en NZa cliëntprofiel

In dit webinar focussen we op de thuiszorg. Met RAI bouw je niet alleen een zorgplan, maar maak je ook een correcte indicering voor passende financiering. Daar kwam recent het NZa cliëntprofiel bij, automatisch afgeleid uit een RAI inschaling. 1 geïntegreerde tool dus voor kwalitatieve zorg én financiering. We krijgen ook een unieke inkijk in de resultaten van de RAI-pilot bij RST Zorgverleners in de wijkverpleging.


Pyxicare tips & tricks: laat de software voor jou werken

In dit webinar leer je hoe gebruiksvriendelijk (Bel)RAI wordt op tablet. Volg je cliëntevolutie op en maak onderbouwde beslissingen over het zorgplan. Met concrete tips en handige tricks haal je alles uit de software. Tot slot: recente nieuwigheden als mondzorg, mantelzorger, palliatieve zorg, kwaliteitsrapportage,... Niet te missen!


Pyxicare webinar: kwaliteitsrapportage

Met gebruiksvriendelijke tools en gevalideerde instrumenten zoals interRAI brengt Pyxicare innovatieve zorg in praktijk. We zetten in op preventie en mensgerichte zorg. Vanaf nu kan je je kwaliteit ook aansturen op hoger niveau met de Pyxicare kwaliteitsrapportage. Een schat aan gegevens voor inzicht in en bijsturen op zorgkwaliteit.


RAI bij Omring: zorgkwaliteit in praktijk

Als RAI-believers van het eerste uur nam Omring onlangs de koppeling tussen Pyxicare en Nedap/ONS in gebruik in hun 25 locaties. Een succes, ondersteund door Nedap-implementatiepartner Quattri.


Het RAI-zorgplan bij Zorgstichting 't Heem

Pyxicare is gekoppeld met het Ons-cliëntdossier van Nedap, zodat het RAI-zorgplan meteen in de praktijk wordt toegepast. Zorgstichting 't Heem (Udenhout) nam als eerste de koppeling in gebruik. In dit webinar leer je hoe 't Heem met RAI omgaat en hoe ze, met ondersteuning van Infozorg, RAI in het cliëntdossier integreert.


Planetree en Pyxicare: het RAI-zorgplan, nu nog mensgerichter In dit webinar maak je kennis met de Planetree visie en met de RAI-methode, en zie je hoe beide perfect op elkaar aansluiten. Het resultaat? Een meer persoonsgerichte zorg, meetbare zorgkwaliteit en correcte financieringsindicatie.


De nieuwe Pyxicare Androidapp

Onze Androidapp is volledig vernieuwd: ervaar hoe Pyxicare nog gebruiksvriendelijker wordt! In het webinar tonen we alle nieuwe mogelijkheden en leggen we uit hoe je makkelijk kan upgraden.


Pyxicare backoffice: beheer zelf je cliënten en medewerkers

In dit webinar ontdek je hoe je voortaan zelf je Pyxicare omgeving kan beheren, van afdelingen, over medewerkers tot cliënten.


De nieuwe mondzorg module in Pyxicare

De mondzorg module kreeg een grondige update. In dit webinar leer je hoe je de nieuwe module gebruikt: met concrete tips, video's en een handleiding door de ontwerpers zelf!


RAI en Pyxicare: kennismaking voor zorgteams

Ontdek hoe zorgorganisatie Omring met RAI aan de slag ging.


Pyxicare: koppeling met het Nedap cliëntdossier

Hoe integreer je het RAI-zorgplan in het ONS cliëntdossier?


RAI en Pyxicare: zorgkwaliteit, efficiëntie en financiering

RAI voor bestuurders - inclusief een getuigenis van Zorgstichting 't Heem én onderzoeksresultaten van Amsterdam UMC.


Elk webinar duurt ongeveer 60 min. Je kijkt live of achteraf, wanneer het je past.

50 weergaven
Uitgelichte berichten