top of page

De Pyxicare Paasupdate: meer overzicht met nieuwe archieffunctie

Onlangs rondde Pyxicare de kaap van 50.000 cliënten, een nieuwe mijlpaal nu steeds meer zorgaanbieders met het interRAI-instrument van start gaan. Met de nieuwe archieffunctie bewaar je het overzicht.


Cliënten archiveren

Cliënten die niet meer in zorg zijn, plaatste je vroeger in de afdeling “uit zorg”. Je kon wel filteren per afdeling, maar in de volledige cliëntenlijst bleven ze wel zichtbaar. Dit verandert nu met de nieuwe archieffunctie. Geen afdeling “uit zorg” meer: een gearchiveerde cliënt verdwijnt voortaan uit de cliëntlijst.


Hoe archiveer je een cliënt? Heel eenvoudig: klik op de cliënt en kies in het menu “Cliënt archiveren”. Menu = 3 puntjes in Android, 3 streepjes op iPad, of rechtsklik in Windows.Hoe vind je je gearchiveerde cliënten? Ga naar de cliëntenlijst en kies in het menu “Archief”. Had je voorheen cliënten in de afdeling “Uit zorg”? Deze komen nu automatisch in het archief.


Kan je een cliënt ook terug uit het archief halen? Jazeker: klik op de cliënt en kies in het menu “Cliënt dearchiveren”.Bredere software update

De nieuwste Pyxicare-versie 2.9.22 heeft nog heel wat extra vernieuwingen aan boord:

  • Snellere synchronisatie met het ECD Ons (Nedap).

  • Je kan nu zelf kiezen na hoeveel minuten je automatisch wordt afgemeld wanneer je een tijdje niets doet (3, 5, 7, 10, 15 of 20 minuten). Deze optie vind je in Windows via het instellingen menu (klik op 3 liggende streepjes bovenaan links), en op Android via de 3 puntjes. Op iPad is deze optie momenteel nog niet beschikbaar.

  • Windows app: wanneer een cliënt een lange naam heeft, was deze niet altijd volledig leesbaar in de cliëntenlijst, daarom de nieuwe ‘tooltip’ die de volledige naam toont wanneer je er met de muis over gaat of bij een lange klik bij aanraakschermen.

  • Stabielere app dankzij heel wat bugfixes.


Deze update wordt automatisch geïnstalleerd op je toestel zodra beschikbaar. Toch nog een vraag? Onze support helpt je graag verder: support@pyxicare.com.


71 weergaven

Comments


Uitgelichte berichten
bottom of page