top of page

De backoffice: beheer zelf je PyxicareGebruiksvriendelijke software is essentieel om snel te schakelen, zeker in de ouderenzorg en nog meer in deze coronacrisis. Pyxicare ontwikkelde daarom de backoffice: een online platform waarmee je zelf de app beheert tot in de puntjes, wanneer je wil.


Totaaloverzicht & toegangsbeheer


Dankzij de backoffice beheer en benoem je nu ook alle afdelingen en groepen in de organisatie, van nieuwe of tijdelijke afdelingen - denk bijvoorbeeld aan coronapatiënten - tot oud-cliënten. Welke cliënten zitten in het systeem? Kloppen alle persoonsgegevens nog? En zit elke cliënt in de juiste afdeling? De backoffice helpt je om alles up to date te houden, gratis en op jouw ritme.


Voortaan dus geen tijdrovende telefoontjes of mails naar onze helpdesk: de backoffice kan je overal openen, via elke internetbrowser. Hij staat dus los van de Pyxicare-app. In de backoffice krijg je meteen een handig overzicht van wie er toegang heeft tot de app, maar geef je ook nieuwe medewerkers toegang of haal je oud-medewerkers er net uit. Bovendien zijn er verschillende toegangsniveaus mogelijk, conform de GDPR-richtlijnen:

  • Groepsbeheerder: je kan de Pyxicare omgeving (“groep”) beheren, afdelingen beheren binnen elke groep, gebruikers beheren en cliënten beheren. Je kan ook je gebruikers een link sturen om hun wachtwoord opnieuw in te stellen.

  • Cliëntbeheerder: je kan cliënten beheren.

  • Zorgverlener: je kan je eigen gegevens beheren zoals gebruikersnaam, naam en e-mailadres, en je eigen wachtwoord opnieuw instellen.

Geen administratie meer in Pyxicare?


Cliënten beheren kan je dus voortaan zowel in de Pyxicare app als in de backoffice. Maar je kan er nu ook voor kiezen om cliënten enkel nog te beheren in de backoffice en niet meer in de app. Handig, want minder administratief werk voor de zorg. Iemand van de sociale dienst kan bijvoorbeeld via de backoffice cliënten toevoegen of in de juiste afdeling onderbrengen. Ander voordeel: je hebt minder risico op administratiefouten in de app.


Standaard staat alle beheertoegang in de Pyxicare app aan. Wens je dit aan te passen? Vraag het even bij support@pyxicare.com. Je kan de volgende administratietaken in de Pyxicare app laten blokkeren, elk apart:

  • Aanmaken van nieuwe cliënten

  • Verwijderen van cliënten

  • Aanpassen van het cliëntprofiel, dit zijn de administratieve gegevens zoals naam en geboortedatum

  • Aanpassen van het cliënt identificatienummer zoals het rijksregisternummer of BSN

  • Aanpassen van de afdeling, bijvoorbeeld een cliënt "Uit zorg" zetten


Start nu met de Pyxicare Backoffice


Wil jij zelf aan de slag met de Backoffice om je volledige Pyxicare omgeving te beheren?

  1. Vraag als groepsbeheerder toegang tot de backoffice via een e-mail aan de Pyxicare helpdesk support@pyxicare.com. De helpdesk verifieert dit met de geregistreerde Pyxicare beheerder voor je organisatie.

  2. Ga naar https://admin.pyxicare.com/ en meld je aan met je login-gegevens. Je gebruikt dezelfde login als in de Pyxicare app.


Meer weten? Check ons webinar over de backoffice
Toch nog vragen? Onze support helpt je graag verder!


Tel:

+32 13 22 90 34 voor België

+31 85 027 0010 voor Nederland

5 weergaven

Comentarios


Uitgelichte berichten
bottom of page