top of page

Nieuw in Pyxicare: versterkte koppeling met elektronisch zorgdossier

Pyxicare maakte enkele jaren terug de koppeling met GERACC-Suite, een courant elektronisch zorgdossier in Vlaamse woonzorgcentra. Door deze samenwerking is het nog sneller en doelgerichter werken voor de zorgverleners. Qua zorgplanning, maar ook om doelstellingen en acties op te volgen. Deze unieke koppeling werd nu verder uitgebreid.

Efficiënter en makkelijker

Via de koppeling worden waardevolle Pyxicare/BelRAI-resultaten als pdf geïntegreerd in GERACC-Suite. En neemt Pyxicare op zijn beurt administratieve bewonersgegevens over. Daar komt nu een dosis gebruiksgemak bij: voortaan kan je de CAPS (cliëntaandachtspunten) in GERACC-Suite opnemen als afzonderlijke gegevens. Meerbepaald in de MDO-module (multidisciplinair overleg).

Zet zelf de stap

De koppeling van BelRAI-resultaten en bewonersgegevens gebeurt door Pyxicare en Corilus (GERACC-Suite). Wil je jouw CAPS in de MDO-module van Geracc-Suite? Dat kan je helemaal zelf doen. Geef ons in beide gevallen een seintje: support@pyxicare.com of +32 13 22 90 34. En we geven jou een lijst van de beschikbare CAPS.

Doelgerichter overleg

Zorgorganisatie Vulpia introduceerde de koppeling als eerste Pyxicare-partner. Directrice Nadia Bouzegta (residentie Arthur, Antwerpen): ‘We zijn vorig jaar gestart en waren heel tevreden. Tot dan konden we onze caps nergens wegschrijven, hoewel ze een belangrijke basis vormen voor ons multidisciplinair overleg. Nu toont het zorgdossier de acties per cliënt. Maar nu kunnen we die acties ook aantonen in het overleg en ze verder opvolgen.’ Lees meer over het Vulpia verhaal.

Samenwerking tussen mensen én systemen

Bert Paepen (co-founder Pyxicare): ‘Hoe meer mensen met dezelfde objectieve gegevens werken, hoe beter: dat is 1 van onze kernwaarden. Maar dat geldt ook voor de systemen. Zodat ze meer op elkaar zijn afgestemd en zelfs met elkaar ‘praten’, zoals zorgverleners dat doen. Resultaat is dat de zorgkwaliteit verder stijgt, maar ook de werkvreugde.’

2 weergaven
Uitgelichte berichten
bottom of page