top of page

Nieuw in Pyxicare: stel zelf je wachtwoord in

Praktisch nieuws: voortaan pas je zelf je wachtwoord aan. Tot nu toe deden we dat intern als de vraag kwam, maar de nieuwe werkwijze biedt een pak voordelen.

Meer comfort, meer veiligheid

Uit onderzoek bleek dat flink wat gebruikers hun wachtwoord… opschreven, om het niet te vergeten. Een wachtwoord mag immers niet eenvoudig zijn. Maar door het opgeschreven wachtwoord zichtbaar te laten voor ongewenste blikken, ontstond net het omgekeerde effect. Bovendien past de helpdesk wachtwoorden uiteraard alleen aan in de kantooruren.

Vlotter en persoonlijker

Hoe pas je concreet je wachtwoord aan? Simpel:

  1. Je opent de app, waar het startscherm een link toont ‘wachtwoord vergeten?’

  2. Je komt op een webpagina, waar je je e-mail adres ingeeft.

  3. Dan krijg je een mailtje met een link, waarop je klikt en op een webpagina komt, waar je je nieuwe wachtwoord ingeeft.

Te lang gewacht om op te link te klikken? Gewoon opnieuw ‘wachtwoord vergeten?’ in het startscherm aanklikken.

Belangrijke oproep

Opgelet: als je een nieuw wachtwoord wil instellen, hebben we jouw persoonlijk e-mailadres nodig. En dus niet iets als verpleegpost@zorgcentrum-x.com. Want dat vormt een veiligheidsrisico, omdat een persoonlijk wachtwoord niet thuis hoort in een algemene mailbox.

Jouw e-mail adres nog niet gekend? Vraag jouw verantwoordelijke om jouw persoonlijk e-mailadres door te geven aan onze helpdesk.

Is je persoonlijk e-mailadres (al) bij ons geregistreerd? Dan kan je meteen je wachtwoord zelf opnieuw instellen. Veel dank en nog meer werkplezier!

Nog vragen? Onze support helpt je graag verder!

E-mail: support@pyxicare.com

Telefoon: ma-vr 9-12u en 13-17u

+32 13 22 90 34 voor België

+31 85 027 0010 voor Nederland

1 weergave
Uitgelichte berichten
bottom of page