top of page

Belangrijke updates voor Pyxicare: dit moet je weten.


De nieuwe Europese privacyregels (GDPR/AVG) zijn nog maar net van kracht, of de herfst brengt alweer vernieuwing. Maar de doelstelling blijft dezelfde: een efficiënte en menselijke zorg. Voor iedereen.

BelRAI 2.0 = Android 5.0

Het was even wachten, maar BelRAI 2.0 komt er vanaf november aan in Pyxicare. Zie ook de video met Michel Legrand (BelRAI-projectmanager FOD Volksgezondheid). BelRAI 2.0 bevat niet alleen inhoudelijke veranderingen, maar vergt ook technische aanpassingen.

Zo wordt Android 5.0 de minimumstandaard voor Pyxicare op Android: dat is een gevolg van de strengere regels bij Google, dat Android ontwikkelt. Als je een lagere standaard gebruikt, kan je geen Pyxicare-updates meer ontvangen. En dus ook geen BelRAI 2.0.

Pyxicare op alle platformen

Sterker nog: op termijn kan je Pyxicare en onze supportservice niet meer gebruiken. Want verouderde versies geven grote risico’s in veiligheid, efficiëntie en gebruiksgemak. Investeer dus tijdig in de zorgvernieuwing, zodat de hardware mee is met… de software. En daarover gesproken: Pyxicare is binnenkort bruikbaar op iPad. Hierdoor werkt de app over alle platformen: Windows, Android en Apple. Vanaf november met de BelRAI Screener 2.0, gevolgd door de BelRAI LTCF 2.0 en andere instrumenten.

Updates op maat van overheden en klanten

Ook in Nederland draait Pyxicare voortaan op alle platformen, inclusief NedRAI LTCF. Maar Pyxicare wordt er tegelijk voorzien van de ZiN-indicatoren, die de Nederlandse overheid oplegt aan de woonzorgcentra. En zowel cliënten, zorgverzekeraars als woonzorgcentra helpen. Pyxicare werkt echter niet alleen op maat van nationale overheden, maar ook op maat van individuele klanten. Zo ontwikkelde het diverse specifieke instrumenten. Bijvoorbeeld een valpreventie-instrument voor het UZ Leuven, om het aantal heropnames te verminderen.

Ook gekoppeld met overheid

Pyxicare zal ook gekoppeld worden met de BelRAI 2.0 overheidsdatabank, voor een vlotte uitwisseling van gegevens met andere zorgcollega's. Hierover later meer!

Verdere vragen?

Onze support helpt je graag verder: samen slimmere zorg!

Contactgegevens support:

Tel: +32 13 22 90 34 voor België (ma-vr 9-12u en 13-17u)

Tel: +31 8 50 27 00 10 voor Nederland (ma-vr 9-12u en 13-17u)

1 weergave
Uitgelichte berichten
bottom of page